Maybelline New York 30 Cafe Fit Me concealer | 30096622

De Fit Me Concealer van Maybelline is een natuurlijk dekkende concealer voor u. Vloeibare concealer met een natuurlijk resultaat Verhult oneffenheden waardoor de huid er egaler uitziet Olie-vrije formule voelt prettig aan op de huid en glimt niet De Fit Me concealer van Maybelline is een vloeibare concealer met een vlekkeloze, natuurlijke dekking. U kunt dus nu gemakkelijk oneffenheden en imperfecties zoals rode vlekken of wallen camoufleren met de Fit Me concealer. Find your Fit, diverse kleuren zodat u ontdekt welke kleur het best aansluit bij uw huidskleur. Dermatologisch getest, Niet-comedogeen, oftalmologisch getest, vrij van parfum. De Fit Me concealerformule is vrij van olie waardoor het prettig aanvoelt op de huid en een natuurlijke dekking geeft.
ean: 30096622

Prijs: 10.18  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...