Philips SH30 3 scheerkoppen

Philips SH30 3 scheerkoppen
Binnen 2 jaar scheert deze Philips SH30/50 scheerkoppen maar liefst 9 miljoen haren van je gezicht. Vervang de scheerkoppen om weer van optimale prestaties te profiteren om de 2 jaar. Deze scheerkoppen zijn geschikt voor de Philips shaver 3000 serie.Kenmerken:

Scheerhoofden
Geschikt voor producttype: Shaver series 3000 (S3xxx)
Scheerhoofden per verpakking: 3
Vervang scheerkoppen om de 2 jaar

SchoonmakenGebruik: Gebruik reinigingsspray Philips HQ110 reinigingssprayExtra informatieMet het ComfortCut-messysteem kunt u comfortabel droog scheren. De scheerhoofden hebben een afgerond profiel en glijden daardoor soepel over uw huid. Bovendien beschermen ze tegen wondjes en sneetjes.
VervangingsherinneringDe nieuwste Philips-scheerapparaten hebben een ingebouwde vervangingsherinnering in de vorm van een scheerunitsymbool. Dit symbool gaat branden en geeft aan wanneer u de scheerhoofden moet vervangen.
Eenvoudig vervangbaar1. Open het scheerapparaat door de ontgrendelknop ingedrukt te houden2. Verwijder de houder door de vergrendeling linksom te draaien3. Verwijder de oude scheerhoofden en plaats voorzichtig de vervangende scheerhoofden, kijk of de hoofden precies in de houder zijn uitgelijnd.4. Plaats de houder weer terug en bevestig deze door de vergrendelknop rechtsom te draaien5. Wanneer u het scheerhoofd goed sluit, hoort u dat het vastklikt.

Prijs: 28.95  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...